هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

مرد که گریه نمی‌کند! یک باور غلط است | بسیاری از درد‌های جسمی در مردان، منشأ روان‌شناختی دارد

  • کد خبر: ۲۳۴۲۵۹
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۵
مرد که گریه نمی‌کند! یک باور غلط است | بسیاری از درد‌های جسمی در مردان، منشأ روان‌شناختی دارد
مسئول واحد سلامت روان بیمارستان قائم(عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در فرهنگ ایرانی، گریه‌کردن و اضطراب‌داشتن برای پسران و مردان امری نکوهیده است و نشانه ضعف آنان تلقی می‌شود؛ درحالی‌که این باور کاملاً اشتباه است و با مشکلات روان‌شناختی که در فرد ایجاد می‌کند، می‌تواند او را تا مرز افسردگی نهفته و حتی خودکشی سوق دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شم‌آبادی به‌مناسبت هفته جهانی سلامت مردان ضمن اشاره به سبک‌های متفاوت مقابله با استرس و تأمین سلامت روان در فرهنگ ایرانی گفت: درد‌های روان‌شناختی که متعاقب فعالیت‌های سخت، اتفاقات آسیب‌زا و... به وجود می‌آید و به دنبال آن، نبود انگیزه برای زندگی، افکار منفی و... تجربه می‌شود، اغلب موجب شکل‌گیری حال بد در فرد شده و به صورت یک چرخه معیوب در زندگی او ادامه می‌یابد؛ لذا در چنین‌شرایطی تمرکزکردن، ورزش‌کردن و صحبت‌کردن با اطرافیان می‌تواند تا حد زیادی به بهبودی این حال کمک کند.

وی همچنین گفت: طبق پژوهش‌های بالینی انجام‌شده در کشور، مراجعه مردان برای حفظ سلامت روان خود به پزشکان، نسبت به زنان کمتر است و این به دلیل بینش کمتر آن‌ها نسبت به درد‌های روان‌شناختی‌شان است که می‌تواند در قالب درد‌های جسمی بروز کند.

متخصص روان‌شناسی بیمارستان قائم(عج) در همین ارتباط افزود: زنان در طول روز تکنیک‌های متنوعی از جمله تنفس شکمی، تصویرسازی مثبت از روز و آرام‌سازی عضلانی را برای حفظ سلامت روان خود و نیز جلوگیری از ورود افکار منفی و ناخوشایند به ذهن، انجام می‌دهند؛ در صورتی که مردان با ایجاد هیجانِ خشم و از طریق مکانیسم جابه‌جایی پرخاشگری، اقدام به تخلیه هیجانی خود می‌کنند درحالی‌که می‌توانند از روش‌های مدیتیشن، ورزش‌کردن و صحبت‌کردن با اطرافیان که جزو راهکار‌های تخلیه هیجانی مثبت است، استفاده کنند.

شم‌آبادی، همچنین با اشاره به دو باور غلط در فرهنگ ایرانی گفت: سبک فرزندپروری پسران در خانواده ایرانی غالباً تاکید بر گریه نکردن دارد و این رفتار در پسران با نکوهش والدین و اطرافیان همراه است، در حالیکه این باور غلط می‌تواند منجر به افسردگی نهفته و حتی خودکشی در نوجوان شود. باور نادرست روان شناختی دیگر، نداشتن اضطراب در پسران است و در صورتی که یک نوجوان از اضطراب خود با والدین و اطرافیان صحبت کند، آن را نشانه ضعف او تلقی می‌کنند، این در حالی است که اضطراب به کسب موفقیت‌های بیشتر فرد کمک می‌کند؛ لذا با تراکم این باور‌های غلط، وقتی نوجوان پسر، ناکامی و اتفاقات تلخ را در طول زندگی خود تجربه می‌کند، به علت فشار‌های درونی به سمت راه‌های نامطلوب از جمله، اعتیاد، روابط غیرمؤثر و نیز عدم تعهد به کار سوق داده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->